Да се представя: за приятелите съм Жоро, на 39 години, живея отскоро в с. Крум, Димитровградско, пожарникар по образование, ако си нямате такъв във форума, може да ме назначите за отговорник по пожарната безопасност. Гася пожари всякакви ...
Работа по специалността и не само, в голяма фирма в Димитровград.
Не съм суровояд, нито вегетарианец, но някой ден ...
От 15-на години се занимавам с гладолечение, не че имам какво да лекувам, но първата книжка на Лидия Ковачева запали това в мен. В интерес на истината в началото 3-4 години бях вегетарианец, но вследствие на неразбиране от всички околни, и някои други пречки, реших да изоставя това.
За форума разбрах от Даниела ... специални поздрави за нея ... подозирам, че ще срещна и други познати хора от други социални мрежи.
Хвърлих едно око за какво иде реч, силно съм впечатлен и се радвам, че има доста хора, които не ще се поколебаят да ме подкрепят в постепенното изключване на всичко животинско от менюто ми
Занимавам се, но не много редовно за съжаление с хата йога, практикувам парапланеризъм отскоро, фен на всички видове спорт и класическа музика, най.вече оперна.
Мисля, че беше доста изчерпателно ...