Много благодаря на всички, които ми отговориха
успокоихте ме малко, но ще продължавам да следя за положението си!
Черен гарван, човек се страхува, когато не знае, така е и при мен, но понеже знам,че да преминеш на суровояден режим е сериозна стъпка, затова и предпочетох първо да пиша тук и питам, отколкото да спра изведнъж и да се откажа
.
Томирис, а при теб подобните периоди колко време са продължавали ориентировъчно?
Андрей, много точно ми каза някои неща
, при мен обаче това преминаване /скорострелно/, се случи някак си отвътре, без да се замислям, макар и да знам,че не съм подготвена с достатъчно информация, за да се грижа добре за себе си с новия режим. Иначе волята ми е много податлива/ надявам се, БЕШЕ/ за подобни промени, но този път мисля,че ми се случи с цялото ми съзнание. Страхувам се, че се храня сравнително еднотипно за момента/ 3 вида зеленчуци, 2-3 вида плодове и още толкова ядки/, но се надявам, че това не е по-лошо отколкото, ако съм на "нормалната" си храна. Искрено се надявам, че наистина се изчиствам по някакъв начин, предвид, че досега съм се хранила страшно нездравословно / тестено и още повече сладко,ама много сладко
/. Красив ден за всички ви и много здраве!!!