Здравейте
Казвам се Иван и съм от София - голямото село, както обичам да му казвам.
Преди 17 години открих съчетаното хранене и без да се насилвам, постепенно, организма ми премина на безместно хранене. Последва разделно, след това гладуване, после пост, житен режим и т.н..
Това което съм установил от практиката си е, че нещо дояде ли ти се, не трябва да се ограничаваш.
Хапваш независимо дали е вредна комбинация или е съчетана. Това позволява на организма да не изпада в стресови ситуации и да не натрупва напрежение вътре в себе си. Ако ти се яде постоянно, вече е проблем - не си готов за това, на което си се подложил. Казвам всичко това, защото във всяко нещо трябва да има естественост.
Като следствие на навлизането ми в света на полезното хранене, дойде и откриването на духовността. При мен се получи с голямо сътресение - 96-та прочетох книгата на Никола Николов "Световната конспирация", която ми разби материалистическия мироглед.
Последва един период от година и два месеца, през който бях във безтегловност, нито горе, нито долу. Не го пожелавам никому.
За 15-тина години извървях доста път и добих много разнообразна опитност - и се възгордявах, и проповядвах и какво ли не. Моя духовен учител току ми речеше - " Я ти, дето всичко знаеш, кажи...".
От известно време насам усещам, че знанията ми са нищожни. Като си обърна дущата си към Всемира и усещам каква прашинка съм от прашинката Земя, коята е прашинка в нашата Галактика.
Т.е. - получава са прашинка на минус трета степен - Невъобразимо малко.
Е представих се горе долу. С две думи - Прашинков. Не звучи лошо.
Сърдечни поздрави на всинца ви.