...Накратко за мен: компютърджия...
Дълго време се занимавах с йога.
Хах, привет и аз се включвам днес и аз съм програмист ...:-)
А защо спря?
Привет на всички! Радвам се, че успях да намеря този форум. От известно време ми попадат някакви статии от него в нета при мои търсения. Накратко за мен: компютърджия занимаващ се с правилно хранене и правилен начин на живот от ... 7 години. Нещата тръгнаха от здравословни проблеми, ровене, четене, осъзнаване, тестване и щастие ... но за жалост има какво още да уча. Няма да питам към момента нищо, предвид, че съм сигурен за съществуващи такива теми. Ще прочета, ще осъзная ... пък после ще питам. .... хубав ден на всички от мен !!!
:kisss:Добре дошъл и от мене...бабата на форума...Това компютър...и здраве...си е направо казано...противопоказано!!!Гледай баба си как маа мотиката...на слънце и въздух... и давай...решавай...кое, как си требе...за себе сине, за себе!!!!
Цитат на: namonaraqnaq в 27-08-2010, 18:09:27Хах, привет и аз се включвам днес и аз съм програмист ...:-)Еееееее, събрахме се ...Между другото йогата е хубаво нещо, аз обаче вися по лостовете за сега ... иначе все се каня сериозно да започна, и все със заканата, тц.