Нема се пУашиш, симпатяга, тая кола, аз - като една "лизингова къща" ще ти я уредя на лизинг .
П.П. На въпроса защо ги пускаме... Мисля, че дори и тия истории да не са напълно верни, факт е, че контролирайки ума си, човек може да постигне неща, които на пръв поглед изглеждат немислими. Не е идеята всички тук да се вдъхновим и да почнем да експериментираме, а по-скоро да се убедим, че човешките възможности са огромни и ако контролираме мислите си и живеем в хармония със света и себе си, наистина може да постигнем много (това е поне моята интерпретация) .
Ето уредихме индийска кола на лизинг. Аз пък ще уредя близначки студентки по международни икономически отношения да се грижат за задния двор на сградата на лизинговата къща.
Докато бях в отпуска изрових малко стари индийски книжа. Каква ти сензация в книгите пълно с описани случаи на много по интересни неща. Индиец хвърля въже нагоре. То лети докато му се изгуби края в небето. Шефчето йога праща слугата си ученик да се катери по въжето и тръгва след него, докато и двамата се изгубят в небето. После падат двете половини на слугата срязан на 2, после шефчето йога слиза от въжето и съединява двете части на слугата. Вие тука за сензация представяте някакъв ......... <цензура> дето не ядял не пил и не чукал 15 дена