Здравейте. От известно време търся съмишленици в нета, но едва днес попаднах на страницата "земя на заем" и реших да се присъединя. Познанията ми за суровоядството не са големи. Надявам се да получа повече просветление в този сайт. Иначе съм опитвал няколко курса на гладуване с дължини от 2 до 20 дни, но винаги се провалях при захранването в опит постепено да се върна към нормалният си начин на хранене и в крайна сметка, резултатът се свеждаше до това, че веднага след приключването или по време на гладуването се натъпквах до пръскване. Сега смятам, че съм открил правилният начин на хранене и той се крие в суровоядството. Впрочем не разбирам вегетарианството в някой от формите му, като например това да не ядеш месо, но пък да се тъпчеш с други животиснки продукти като млякото и млечните такива:
http://zlatko.mine.nu/~101/uotan/Raw/Milk_The_Deadly_Poison_BG.pdf Също предпочитам да избягвам употребата на бяла захар и обикновената готварска сол. Ще се радвам да науча Вие какво мислите относно употребата им.