Здравейте и от мен, ето ви накратко и моята епикриза :
Когато бях малък, от честите ходения до поликлиниката и болницата с майка ми, ни бяха запомнили дори и кучетата. До 10-ти клас бях "опитно зайче" на традиционната медицина. Вадили са ми 3 пъти третата сливица, като накрая извадиха и 3-те, че да не порастват никога повече. Но тогава пък станах астматик...
В началото на 10-ти клас обаче получих такъв астматичен пристъп, че наистина се уплаших, че ще умра като куче. Диагнозата на докторката беше от типичните за мен тогава -"бронхитче", което аз за 7 дни само на портокалов сок изчистих напълно и безпроблемно. И от тогава (1993), та до миналата зима не бях ползвал антибиотик. От тогава нищо не може да ме отклони от "правата вяра" на здравословния начин на живот и алтернативната медицина.
Имам голям "стаж" в чистото, соковото, и плодовото гладуване, сега, търсейки по-голяма ефективност и бързина, съм се насочил към сухото и уриновото, ще видя как ще ги комбинирам тези дни. Опитвам се да стигна 100 % суровоядство, но ми липсват знания, които се опитвам да попълня и от тук, и това е част от причините да съм тук. Радвам се, че ви намерих ! Надявам се да бъда полезен на всички с опита и знанията, които имам.
Интересувам се от Йога, здравословно хранене, здравословно мислене, здравословен начин на живот, шахмат, уринотерапия, и много други, както обичам да казвам, ако живеехме в социалистическо общество, щях да бъда "всестранноразвита социалистическа личност"...