Здравейте, приятели ми препоръчаха този уеб сайт който според мен има доста голямо предлагане и сравнително приемливи цени на натурални продукти, хранителни добавки и всякакви такива нещица..
http://www.iherb.com/Сайта е американски, но няма проблем да си поръчате доставка до България. Получават се за около 10 работни дни. За стоки с тегло по-малко от 1360 grams пощенските разходи са $4. Ако поръчаните продукти са на стойност до $20, не се плаща мито, а и до 28 Февруари имат допълнително 6% отстъпка от общата стойност на поръчката.
Също така ако въведете кода 'VAT052' в полето 'You provided referral code', ще Ви приспаднат $5 от сметката като за нови клиенти. Такъв код, който може да давате на други потребители, ще ви бъде изпратен след първата поръчка и чрез него се печелят някакви точки. Не ви пускам моя код за да печеля ако някой си поръча нещо, а просто за да си получите вашата отстъпка... така че ако искате може и да не го ползвате.
Аз тъкмо днес си получих поръчаните Bentonite Powder и Psyllium Husk Powder. Не знам дали лесно се намират тези продукти в България и на какви цени, но поне доколкото имах време да се поровя из разни английски сайтове, ми се стори че в Англия са по-скъпи отколкото ако ги поръчам от Щатите.
О, забравих да кажа, че приятели които са си поръчвали неща за България е трябвало да ходят до митницата за да си получат пратката.. след като платят таксата за проверка на пакета... май беше от сорта на 1.50 лв.