Hospitalier,сега не мога да ти кажа,защото в момента нямам в нас.Това ,което разправяш за тази фирма ,вероятно е точно така.Повечето българи са хора с ниска потребителска култура,затова за фирмата не е рентабилно да има продажби там.За справка ще ти кажа следното>купих си преди 2 месеца ,като бях в Плевен,течен жен шен -спиртна настойка,цената към 6 лв,10 бр.малки ампулки.Дневната доза пише ,че е 1 ,максимум 2 на ден.пробвах вече тука,като се върнах ,за една тренировка.ефект ,близък до 0.аз знам как трябва да се чувствам за да мога да изплувам сутринта 7 км и после да бачкам 6-7 часа на градините и вечерта да съм уморен нормално,за да продължа на другия ден със същото натоварване.еми тоя жен шен не е за никъде,менте е .Тук от тоя 6 годишния взимам 2 капсули дневно.Храната ми е като другите дни и карам нормално на ритъма дето ти казах.Сега,ти ако искаш да се сдобиеш с качество кореиско,потърси в интернет,мисля че се казваше IBEY.магазин за всичко е това,плаща се с кредитна карта,аз не купувам от там ,но може.една позната си купи например 49 семена от корейски жен шен и и ги пратиха от Кореа директно,Цените са здрави,но и качеството е такова.ако пък държиш да имаш,мога да ти пратя или донеса като идвам