Здравей Borelo и мерси за подкрепата
За писането ще се опитам но едва ли ще стане
Нека остане кото мой единствен порок
Клизмите ги правих ежедневно до 12 ден. Прочетох книгата на ШЕЛТЪН и ги прекратих.освен това след всяко хранене с плодове приемам ПРОБИОТИЦИ и перисталтиката ми се възобнови.Много ми се иска да прочета книгата на ПОЛ БРЕГ но май ще стане като се прибера окончателно в БГ .За спорта : ЗЪЛ ФЕН съм на ЖЕЛЕЗАТА, БЯГАНЕТО и ТУРИЗМА. Спортувам почти ежедневно ,като по този начин поддържам пулса си и вечер спя леко. Ако спра да спортувам састоянието ми се влошава.В момента само правя разходки тъй като ми е за първи път без обичайната храна и съм предпазлив. Това което ме учудва е че за 18 дни съм отслабнал само с 4 кг, като при ръст 180 бях 82 кг а сега сум 78.Правя си извода че мускулатурата не се топи с такава бързина,понеже по тялото си нямах нищо излишно. Искам да споделя нещо което научих скоро. През 30-те години един лекар на име КЛАРК ГЕРСОН казва: ,,ВЛЮБЕН СЪМ В ЧЕРВОТО,, за което си изказване отива в лудница. Казва още ,,ЧОВЕК ИМА ВТОРИ МОЗЪК КОИТО Е ОТДОЛУ,, .Според него 95% от СЕРОТОНИНА(хормона на щастието) се произвейда в ДЕБЕЛОТО ЧЕРВО и само 5% в МОЗЪКА. Дълги години никой не предполага колко е бил прав. Учените си мислят : ,,СЕРОТОНИН В 4ЕРВАТА
-ЪПСУРД !!! Едва скоро установяват че СЕРОТОНИН се произвежда и в червата но не се ангажират да кайат колко. Мойе би затова след като червото започне да функционира правилно и не се затлачва с всевъзможни буклуци човек подскача от щастие.
чао за сега и късмет на всички