Здравейте на всички
Аз съм Рада. Запалих се по суровоядството след като прочетох книгата на д-р Гълъбов- "Световната конспирация срещу здравето на човека". Мирогледа и мнението ми се преобърнаха на 180 градуса
. От 2 месеца НЕ се храня с месо, мляко (нещо, което си мислех, че никога не бих спряла да консумирам), яйца и т.н.
На 23 г. съм и живея в София (иначе корените ми са от Габрово и Казанлък). Водя активен начин на живот- спортувам през свободното си време.
Избора, който съм направила относно храненето (да стана суровоядец) не се према много- много от близки, приятели и роднини
Някои мислят, че е просто увлечение, други- че е тъпо и единствените +ове са, че ще се прочисти организма. Единствено жената на мой колега ми разбира мотивите и ми препоръча сайта Ви.
Едва сега се реших да пиша, (когато възникна проблема с рецептите за хранене и липсата на разбиране и подкрепа- за съжаление има много малко такива подробни сайтове , които са добре подредени и 'стегнати' и с подробна информация). Иска ми се да си разнообразя менюто и да се запозная с хора приели този начин на живот по една или друга причина...
Е, това от мен