Попаднах на вашия сайт преди ок. 2 месеца случайно... /доколкото изобщо нещата в живота ни стават случайно!/. От тогава съм веган и почти 100 % суровоядец!Пиша чак сега защото много ме срам..до тогава се хранех само с меса и то от ония -'най-полезните' вакумираните ,дето се внасят евтино защото май са с изтекъл срок на годност;трушии;ракийка с комшиите-уж по малко, ама през вечер...на другия ден-диуретици защото подпухвам а държа да съм слаба.А,забравих-хапчета с шепите защото все нещо ме болеше и поне 10 кафета на ден защото вечно ми се спеше /с тия нощни смени!!/
При мен всичко се получи за една секунда и то без никакво колебание или изкушение.Вече два месеца не съм яла никакъв животински продукт,нито едно хапче не съм пила-то няма и нужда, НИТО едно кафе!!
Много благодаря на всички ви! Няма нужда да описвам положителните ефекти -вие ги знаете.Най-странно ми е обаче, че не ми се спи- дори след нощна,събуждам се всяка сутрин в 6 и в добро настроение!! Е,имам си и хронични болести но всичко с времето..