Триедин, и детоксикиращите устройства ме вълнуват ,стига да ги има
Ти си изброил само две - ваничката и цепера. Като "прочистващо" е само едно - ваничката. Ваничката съм я тествал още преди 4 г. когато у нас беше почти непозната. Попитах за нея, казаха - "може и да чисти все нещо, но не е съвсем ясно какво точно "
Цеперът, дори и да си върши работата , не може да се нарече "детоксикиращ", защото "бацил" не е равно на "токсин"
Специално този модел по книгата на Кларк беше сглобен и тестван в лабораторни условия. Не убива никакъв бацил дори при 500 пъти по-силен ток! Въпреки това някои хора докладват за подобрения. Явно все нещо прави в организма. В центъра на Олга Елисеева го използват масирано ( включително на мен) . То е друга разработка, не е по Кларк. Интересното е ,че има локално действие- представлява нещо като малък обръч, който прави поле и го преместват по различни части на тялото , където преди това е установено ( но по техния начин, с апарат на "Имедис"! ) че има нещо за убиване.( Дали е точно установено..пак Зевс знае ) Ако си пълен целият - местят ти го по територията на тялото ти .
Елисеева е много напред в тази материя ( и продължава да прави открития в областта на квантовата медицина ) и щом тя не използва универсален цепер, който да си го доближиш по тялото и да те прочисти целия, значи и тези , дето ги рекламират са афиф.( като тези, дето са с големината на джобен фотоапарат)
Има и друго , дори и на теория , цеперът убива нещо, което има честота. Паразитите, които са още яйца, нямат такава. (Може да ги убие само Зевс. ) От тях после израства новата бодра смяна и цеперът трябва да е винаги подръка
Това казват и от различни фирми , трепещи паразити само с фитопрепарати - че само растителните отрови могат да прокудят трайно разните нашественици.
Но човек все трябва да повярва в нещо
Ето , за да докажа , че не си падам само по диагностиката, пускам снимка на аеройонизатора, който използвам. (няма нищо общо с тези, дето са по 45 лв и само се наричат йонизатори ... )
Идеята му е уникална - да превърне самият организъм в детоксикиращо устройство и да не ти трябва цепер и йонна ваничка
Това, което правят отрицателните йони в човешкото тяло си е жив силов тунинг на всички нива най-общо. (Зависи от концентрацията им.Колкото повече - толкова по-силен и по-бърз ефект.)
На някои може да им се стори ,че методиката не е достатъчно проучена. И аз съм сред тях, затова може да ми прозвънявате от време на време уж случайно ..
Трябва да напиша отделна статия, ако има интерес.( материалите са на руски, където са и корифеите на методиката )
(Може да си поръча който иска , струва 1100$ без моята надценка
)