аха... нищо лично, според мен проблема е в теб
ама това е от моя гледна точка - човека се е пошегувал и нормално в ситуация от автомобил да бързаш да се качваш на автобус ...ако беше обратното нямаше да е толкова забавно
приемаш нещата твърде лично и надълбоко и си ги тълкуваш от твоята гледна точка ...вероятно ако шофьора е знаел, че толкова ще се засегнеш едва ли щеше да каже подобно нещо, просто нямаше да се пошегува! това, че някой се забавлява не значи, че влага негативна енергия ...по-скоро в теб има някаква негативна енергия, която те кара да ги приемаш нещата негативно и песимистично! или ако не обичаш да си център на вниманието, те е подразнило това, че прекалено много внимание са ти обърнали и си се почувствал неудобно от това! но така или иначе според мен трябва да работиш върху себе си и в двата случая, а не да обвиняваш другите
ще дам за пример себе си ...мен както и да ме обиждаш ми е абсолютно все тая и не се засягам по никакъв начин, дори и това ме забавлява някой да ми се пени насреща и да се мъчи да ме ядоса и т.н. просто не виждам никакъв смисъл в това да се обиждам, щото някой друг е решил, че трябва да ме обиди ...от моя гледна точка е безсмислено да се поддавам на желанието на другите как би трябвало да се чувствам
това, че ме обиждат и ме псуват изобщо не ми пречи да съм щастлив и да ми е забавно в същото време ...обаче виж център на внимание и аз не обичам да съм, освен ако не съм в по-лигаво настроение нещо и да го играя театро ...иначе предпочитам да плувам в сенките
явно не умееш да се шегуваш със себе си, иначе можеше и на теб да ти е забавно в ситуацията вместо и през нощите чак да се тормозиш за глупости ...ама това, че за мен са глупости не значи, че за теб не са важни нещата ...кофтито е, че явно наистина за теб са важни щом така се чувстваш! единствения начин е да говориш с шофьора на лично и да му кажеш как те карат да се чувстваш закачките му и да го помолиш да престане ...и на 90% поне съм убеден, че ще престане ..освен ако наистина няма желание да те обиди по някаква причина ....ама ако има такава ще трябва още да разказваш, за да може да се прецени
само се надявам сега да не те обиди, че не съм на твоето мнение ...повярвай ми нямам желание да те обидя, но това е моята гледна точка за ситуацията! даже бих предположил, че си зодия рак или скорпион ...но пък зависи от човека, така че пък може и да не си