Изкарах един пристъп 2 дни.... и ето ме на линия. Първият ден бях минус 2,200кг, вторият ден задържах сваленото. А за един месец разтоварване нищо.
Преди това 4 пъти на всеки приблизително 10 дни по 2 дни пристъп, като единият път след два дни пристъп се разболях от грип и отново 2 дни мъки. За 40 дни 10 дни в пристъпи. Сега след разтоварването мина почти месец от последния пристъп. Нищо, ще продължавам.
бате Бино,
Не мисля, че е смело заключение. В началото като почна да ме боли главата (повръщане, главоболие) си беше със симпромите на хранително натравяне. Да, но другите от същата храна (предимно месо, също и от прясно мляко) нищо им няма. После взе да си става типична мигрена.
Правила съм клизми, но банята ми е много тясна и е доста трудно. Просто няма физическо място. Отделно и преди година-две обиколох маса аптеки и санитарни магазини и не успях да намеря добра клизма. Сега не знам дали са пуснали. Правила съм и с урина и с преварена урина. По принцип се вкарва доста малко течност, поне мойта е с малък обем и въпреки упражненията за преминаване на водата в различните части на дебелото черво, не знам доколко е ефективно поради малкото количество. При хидроколона наистина е само вода, но е много и действа по механичен начин. И двата вида имат пюсове и минуси.
Veso,
Ако беше просто, щяха да измислят лек. Явно при теб има друга причина. Лош монитор наистина може да докара главоболие, но аз работя на що-годе качествени през всичките години. Честотата на опресняване трябва да е възможно най-висока и осветлението е много важно, за да не се натоварват очите излишно.
petia_gol,
Не намирам връзка с гняв или силни емоции при мен, за женските неразположения – да, много години по часовник. Много години все събота и неделя се получаваше, точно когато се отпускам, точно когато не работя на компютър. Записвам си датите, но не виждам връзка с емоции, а връзка с храна, с запек и свръхподуване на корема.
rima,
На млада възраст е така, и аз ослабвах от лека смяна на хранителния режим и то много. Но сега... И наследствеността си казва думата силно, има хора, които не пълнеят дори при солидно похапване.