Привет и от мен!
До сега не съм писала никога по форуми, за мен това е нещо ново, но скоро попаднах на този сайт и останах слабо казано очарована, а вчера, докато чаках да изстине домашно приготвеният от мен крем, за да го прецедя
отворих и форума и четох до сред нощ.
Искам да благодаря на всички за споделените рецепти и опит в областта на природосъобразния живот, супер сте, смятам да пробвам голяма част от рецептите, а снощи преди да си легна дори спонтанно извадих содата, пренебрегвайки току-що купената паста за зъби.
Аз не съм точно вегетарианка, макар че от много години предпочитам плодовете и зеленчуците като цяло. Интересът ми в момента е основно в областта на натуралната козметика, почистващи продукти, т.н. От известно време започнах да реагирам алергично на разни препарати и за това реших да сменям всичко из основи, до преди алергиите не съм се замисляла дори, това автопилотът е голяма работа, докато човек сам не се опари, трудно му увира тиквата (поне моята очевидно).
Това е за сега от мен. Тепърва набирам опит в тази насока, но ако попадна на нещо интересно или някое мазило ми се получи добре, ще пиша и аз. Сърдечни поздрави!