В книгите на Малахов ,научих че при разболяване на човешкио организъм , предстоящите "кризи" като температура,дефекация и гадене са напълно в реда на нещата и се активират за да унищожат вредната микро флоара.Всякакви вмешателства в имунитета с хапове не е уместно и така човек само се отслабва и потиска своя вроден защитник. Дойде време и за тестове,след като 1 есенна вечер спах гол на отворена врата на балкона и внезапно след полунощ се събудих от привидното ми вече разболяно тяло със средни симптоми на втрисане,до сутринта съм спал малко и повърхностно,от сутринта към 8:00 се изправих много трудно бях доста по-зле тресеше ме ,цялото тяло ме болеше. Реших да ударя едно лимонче с мед и орехи,привидно след изпиването/изяждането ме отпусна малко,реших че мога само да лежа ,легнах и мъката стана непоносима, след 3 часа поръвнах голямо количество от лимона и ореха с мед, поолекна ми за малко и пак се почна.Не съм мерил температурата,не се сетих нито можех да се сетя,буквално не можех да седя прав,главата,очите и болки по цялото тяло,не можех да си намеря място на главата ми беше мн топло не можех да дремна постоянно се въртях и псувах,имаше моменти на задремване,бълнуване ( в това състояние мн спомени и каритни оживяваха )продължавах да повръщам през час с леки наченки към подобрение към 15:00 малко усетих подобрение , и след всеки час сякаш ми олекваше,но вече доста се поизмъчих и към 18:00 взех 1 парацетамол преди това бях изял 1 банан , към 20:00 чустивтелно ми беше по добре,бях и поспал малко, можех да седя на компютъра и да се концентрирам игнорирайки наличните симптоми на болестта (настинката) към 22:00 пих още 1 парацетамол след поредния банан и заспах, на другия ден до обяд имах слаб главобол.
Не бях боледувал 3 години така, зимата на 2010/2011 за моменти се влоших с леко втрисане за час ,но го овладях..с химия. обикновено пия парацетамол като почуствам ,че нещо се задава ,когато се разхремавя или усещам някаква слабост и болки по краиниците .
на 17 години (2005-6) 23 декември излязох без яке и цяла вечер се мотах така по улиците,не чуствах студ, на др ден се събудих доста болен,без никакви сили прикован към леклото,повръщане и висока температура,тогава се оправих за малко по-бавно и бях на антибиотици и др химикали.