ох пак съм аз
1 история.
"Чудото на гладуването"-това ми спаси живота преди години...
от там се започна всичко!
Въпреки че по рождение не ядях месо,70-80% от храната в къщи беше плодове и зеленчуци,активна спортистка дълги години,на 13 годишна възраст започнаха едни обриви,едни чудеса.Бяха като от алергична реакция,мн.силен сърбеж,болки,кожата ми се подуваше-навсякъде и всеки ден,уджъс...Мн.пъти съм усъмвала в бърза помощ,с опасност за живота,тъй като ми се подуваха дихателните пътища,или съм била в такива болки,каквито само аз си знам...това продължи 10 години,уф.Изследвания-в бг и сащ-нищо...нямах диагноза,всички лекари казваха различни неща.И само лекарства,мн.лекарства,все по-силни и по-силни,мнооого скъпи и още по-скъпи,инжекции,системи,преспивателни(за да не чуствам нищо)...всичко спираше да действа...увеличаваха се дозите...нямах нормален живот,само желание за такъв.
Често се случваше да отсъствам от училище,тренировки,лекци,приятелски събирания-защото или не бях приятна гледка,или плачех в болки,или не можех да си отворя очите,устата. Съжалявам че пиша за това,но наистина мислех че не ми остава мн.живот..то живот ли беше...
На 19год.възраст прочетох 1 книга която ме впечатли-че за да увеличим нашата енергия 1 стъпка е да помислим за храната-да ядем само жива храна.Нито знаех какво е това,нито се говореше тогава какво е здравословно и какво не-някакси това беше механичен процес.
И-бях 2-3 месеца на череши,ягоди,салати,ядях мн.малко,всичко го виждах "гадно"(нали в книгата пишеше че е мъртво)и тогава нямах никакви симптоми...Но след това отново лека полека забравих за този начин на хранене,изкушенията бяха прекалено много-пътувания,я опитай това я онова,подаряват ти шоколади и бонбони,или да не обидиш домакините на сготвеното...та отново се върнаха симптомите,лека полека станах отново плачевни,все повече и повече...
Трябваше да направя нещо-аз! не можех повече да разчитам на лекарите и лекарствата.
Нито се говореше тогава за лечебно гладуване и т.н. Но чудото се случи...
Моя близка ми каза-а бе защо не опиташ пълен глад-имаше книгата на Брег.В началото ми прозвуча самоубииствено,но не губех нищо.
И направих 1 дневно.След няколко дни-3. И след няколко още-6.Казах си колкото издържа.
Не знаех за захранване и т.н.-но се хранех по-леко-така ми каза моята близка.
В тези дни само на вода-имах по-силни симптоми от всякога,не спях изобщо-Но след това нещо се случи-все по-рядко започнаха да се връщат симптомите...и все по-рядко пиех лекарства. Имах си ги така лекичко понякога,но продължавах да ги пия макар и рядко лекарствата. В този период от 2 години,до пълното ми излекуване,направих и още нещо.
Пих 4-6 месеца с прекъсвания,едни билки.Вярвам че и те ми помогнаха частично.
И преди 3 години-ми предложиха работата на която съм до днес.За да я започна,трябваше да съм в перфектно здраве,без да пия ония "опияняващи лекарства" и си казах оооо-ще съм напълно здрава край това е! и направих 10 дни-само на топла вода!
И-ето ме днес,в къщи нямам 1 хапче.И се замислих мноооого сериозно за храната си.
Търсех дълго кое е точно за мен,суровоядстовото си казах-ето това е! Но както Малахов казва,трябва лека полека човек да привиква към този начин на хранене,не се насилвам,оставям се на усещанията си...
Що се отнася за билките-не искам да правя реклама на никой,НО ако някой е в безисходно положение,в каквото и аз бях-ще ви кажа от къде са и за какво става дума.
Това е Ayurveda клиника намираща се в Индия.Там са изключителни специалисти,съставящи изключително индивидуална диагноза и според нея,се съставят билкови смеси специално за човека,придружена със срок за приемането им,схема,и от части специализирана диета. Препоръчвам ги защото съм видяла и по мен и близки резултати. Изготвят билки за всичко което си помисли човек-за вс.болести,детокс,при менопауза и т.н. Само по интернет съм комуникирала с тях и са страхотни и мн.точни.
Цената която платих за билките е символична в сравнение с това което са дали преди моите родители за лекарства(които са пълни боклуци). за цялата програма излезе към 60$ с доставката.
1-в интернет попълвате форма за безплатна консултация.
2-следва отговор до 2-3 дни с детайли какви билкови смеси ще са добре за вас,за колко месеца тр.да ги пиете и съответно цената.
3-може да се плати всякак-запис,western union и т.н.
4-ще ги получите до 2 седмици,и може да се консултирате с лекарите по интернет по всяко време.
Много са мили.Работят на принципите на Ayurveda и дошите.
Още нещо-когато започнах да пия билките,беше в доста критичен момент за мен,когато пиех лекарства,не се изискваше да ги спирам;но лека полека започнах да ги намалям,защото се чуствах по-добре.С билки пречистването и нормализирането на организма става по-плавно и бавно,но ако е неизбежно да се спрат лекарствата от раз,е решение.
А сайта е:
www.jiva.comОх че дълго стана,извинявайте...много любов на всички,и не се отказвайте,гладуването е чудо,а храната е нашето лекарство.