Каъвто хляб и да консумираш това си е чисто увреждане. Освен това бате Бино ми се струва ,че забравя да спомене, че все пак той полага от време на време физически усилия за добро здраве и красиво тяло
Което, разбира се, е основен фактор за доброто здраве и правилно развиващо се тяло. Само да се ядат определени храни без физически упражнения е само по себе си, меко казано, недостатъчно.
Примерно меню за един ден е :
сутрин в 9.00 - 10.00 - чаша фреш от един плод или зеленчук
след 11.00 часа някакъв сезонен плод, зимата е много сложно, аз ям земна ябълка, защото се оказва, че банани, ананаси, портокали, мандарини и т.н. са бъкани с химия и само увреждат.
към 13.00 часа ям салата, която съм описвал поне 3-4 пъти тук - зеле, морков, авокадо, чесън, лук, печени чушки, варен нахут, млян сусам и мляно ленено семе.
16.00 часа фреш и след това пак нещо сурово , ако имаш запазени ябълки е добре да се яде. Ябълките ги запазват като ги потапят във водата от варенето на кромид лук, която ги запечатва, да не се изпарява водата, и след това се увиват в хартия, но не вестник( има олово и химикали от мастилото)
18.00-19.00 салата или някакво вариво , нахут, боб, леща, варени или задушени картофи, но трябва да е малко като количество.
Вода пиеш само колкото ти се пие, такива по 2-5 литра на ден не се връзвай. Това са долни инсинуации на водопродавците.