. Но правилно си го казал по горе ТЕОРЕТИЧЕН ВЪЗГЛЕД!
Да,защото всеки практичен метод се базира на теоретична постановка.Значи ,след като се знае правилното по принцип,остава по следващата стъпка-правилното като практичен метод.Ето тук ,вече мисля че правилността на практиката е строго субективно понятие.може да има много методи,които да се декларират като правилни такива ,следващи правилната теоретична постановка.До колко това е така,ще каже човека ,искащ да ги приложи.Работата ,според мен,че е по добре да уцели от първия път онзи метод,който е наистина действащ при него.Как да стане това,обаче ,е въпроса,тъй като има риск от неуспех ,защото ако метода не е за него,само ще е загубил време,пари или дори може да пострада повече.Ето на този въпрос,мисля, че човека трябва да впрегне вътрешната си интуиция и инстинкт, за да узнае.Не знам за друго ,което ни дава знание направо.но няма как да се обясни с думи никъде как точно да има човек интуиция без грешка.Впрочем има разни писания,само дето почти не дават резултат.Така че според мен,това е въпроса е,как да се уцели правилния метод ,основан върху правилната теория ,без да влизаме в загуба поради грешка...методи много,един е точния. но кой?