Мерси за куража!
))
Операцията мина, за мой късмет яйчникът остана!! Ура!
)
Сега, да кажа за тези, които се интересуват, какво разбрах аз. Оказа се, че дермоидна киста с глад не се лекува. Обърнах се за съвет към няколко приятели йоги, суровоядци, лекари- йоги, а накрая звъннах и в клиниката на Емилова. Никой не беше чувал за излекувана дермоидна киста с глад.
Читавите гинеколози установяват, че е такава, веднага и без проблем. Естествено, ако я забележат. Различава се по плътност, структура, строеж- изобщо, веднага щом я видят и я разпознават, че е такава.
Може и има варианти, ако е мъничка и в не напреднал стадий на развитие самата киста /защото може да е малка, обаче развитието вътре в нея да е напреднало/, да се лекува с хормони. Затова ходете на прегледи редовно, защото понякога се развиват светкавично- при мен стана за два- три месеца.
Относно имунната ми система- няма проблеми там! Със сигурност! Прополис, бъз, мед, ядки, мед- това е основното ми меню. Два пъти в годината- пролет и есен- плодово- чаено гладуване, като последната година- 2011- по 20 дена. Откак ходя на йога и живея по този начин, да съм се разболявала един- два пъти от грип или настинки или каквото и там да е и обикновено минават много бързо.
Та така. Това е.
Поздрави от мен!