За съжаление все още не съм минала на суровоядство...даже и пълен веган не съм, но ям предимно плодове и зеленчуци в сурово състояние или на пара. Не пуша, не пия, включително и кафе, компенсирам с огромни количества чай. Стремя се всеки ден да изпивам по един прясно изцеден сок, било то от плодове или зеленчуци,...или пък смесен.
Преди време се занимавах редовно с йога и се чувствах наистина страхотно. В момента съм само на...домашни тренировки - използвам кростренажор...що-годе редовно, но като цяло доста съм изоставила спортуването...трябва да се взема в ръце някой ден
Правя прочиствания - на дебелото черво, на черния дроб през пролетта, гладуване с плодове...За съжаление не съм много сериозна, но се стремя да обръщам внимание на организма си и при някакво неразположение да взимам мерки.
Абсолютен привърженик съм на алтернативната медицина, използвала съм различни методи на лечение.
Всъщност откакто се помня лекасрства не пия, с изключение на един антибиотик преди 4год - 2 дена след като го спрях, направих страхотна алергична реакция, наложи се да лежа в болница и... за пореден път си казах, че съм до тук с това "лечение". Ми...това е в общи линии...
Надявам се покрай вас и вашите съвети много скоро да променя към по-добро режима си на хранене и всичко останало.
Весел и позитивен ден на всички!