mariiina се опитва да бъде себе си, без страх, без срам, без предразсъдъци..дори само заради тази хубава усмивка която има, не би трябвало кристиан ,да променяш името й накрая и по този начин да "оцапваме" хубавата тема:)
Диалогът в един форум се заключава в това, всеки да споделя своята истина, опитност и виждане, без да натрапва и обсолютизира нито Правата си, нито правотата си.
Темата е много интересна и важна (за мен, разбира се) в едни взаимоотношения, въпреки че днес, при тяхната тотална материализация малко трудно може да се търси чистота в чувствата.(не че ги няма, но е нищожно малък процента)
Изключително важен е енергийния обмен между двамата партньори на ниво СЪРДЕЧНА ЧАКРА. Финният УМ според теорията на ВАДЖРАЯНА се съдържа именно в СЪРДЕЧНАТА ЧАКРА и е основната ЦЕЛ на ТАНТРИЗМА като реализация - МАХАМУДРА - изпитване на БЛАЖЕНСТВО, което пък от своя страна без истинска, ЧИСТА ЛЮБОВ между двама души е непостижимо.
Това състояние,което описваш ioanna - е сигнал, че този човек е някаква твоя половинка. Възможно е дори Той да е твоя духовен партньор или
..Самият Дънов в една статия дава подробно описание на видовете "половинки" на душата.
А и това, което описва beelee - да, обикновено такива отношения се развиват по-бавно, защото в тях липсва физическия елемент като първопричина и точно поради това те се оказват най-стабилните и продължителни връзки.. Дали съм права или не ще кажете вие
Каквото и да е много малко хора са изпитвали това състояние (на ioanna) - самата аз не съм
, за което тайничко ти завиждам , но и ти се радвам от сърце