Преди година,може би ,минах през темата за запознанство,ама после -нищо.Само чат -пат четях из форума за някой нов микроелемент или нещо от сорта.
След дълги размисли и страсти,реших и аз да се изтипосам тук.Най-малкото ,на мен ще ми е полезно да се следя чрез дневника,пък и вие ще хвърляте по едно око и ще ме вкарвате в правия път
.
Пренасям си партакешите от тук
http://forum.zemianazaem.com/index.php?topic=6954.0.
Още малко за мен -веге от 3 години.Тегло под нормалното за ръста ми ,често главоболие ,но си го имах и преди веге-периода ми(може и да ми се смейте,но ми минава ,като ми баят против уроки).И от тази есен ми се обостри гастритът,който не се беше обаждал от ученическа възраст-същата случка ,като гастритът на Вери,който е чел.Случвало се е и поцяла вечер да не спя от стомах.Като ми узря идеята за суровото,си помислих,че ще задълбая гастритния проблем.Само като си представях сурови зеленчуци и ядки,ми се усилваше болката,но реших да пробвам.
Така -трети или четвърти ден съм на сурово (100%).Сутрин -билков чай за гастрит +прополис,след половин час - огромна чаша фреш от ябълки,моркови и червено цвекло.На обяд ям две супени лъжици тахан с мед и 1-2 банана.Вечерям огромна свежа салата с кълнове и много малко ядково ястие (някакъв бъркоч от смелени накиснати ядки с подправки,това е прословутата ми пица от първия ден,още не можем да я изядем).
Може и да е плацебо,но стомахът ми не ме боли,целия ден съм в кондиция,не изпитвам абсолютно никакъв глад и най-интересното е,че не ми е студено,защото съм много зиморничава.Сигурно има голяма доза внушение,защото за няколко дни едва ли ще усетя ефект,но и на това съм предоволна.
Това е за сега при мен и до нови срещи !
П.П.Спря да ми се пие кафе -карам без .