Данче, епилепсията е една от стотиците болести , които медицината не иска да лекува. И де факто е безсилна.. и "мижи да те лажем"
Само доотравят хората с разни субстанции. Лошото е , че не е много и за нашия форум, тоест - едва ли може да се помогне с "нашите" методики..
При по-възрастни пациенти психичните нарушения се повлияват отлично от дълги срокове лечебно гладуване, има натрупан огромен клиничен опит в Русия , даже самите лекари прилагащи методиката не могат да повярват на очите си за какви подобрения става въпрос.
Има и едни други схващания за този вид състояния обаче..
За хората , вещи в езотериката , радиестезията, психичните болести имат по-друг корен.. Там най-често ставало въпрос за разни лоши енергетики, карми, урочасвания.. с една дума - външни въздействия.
Разказвал съм за една моя приятелка , която е на "ти" с медицината на Пучко, радиестезията,езотериката и като цяло този спектър от теории и практики , с които реално постига успехи. (Сложно е , правят се изчиствания, редят се вибрационни редове .. много сложно и много бавно става всичко, и най-важното - постига се успех доколкото разрешат "отгоре". Понякога просто не става , явно трябва да се изтърпи това, което му се вика "карма" )
Та от нея също знам, че нещата понякога както са предизвикани , така и се лекуват извън физическото тяло. Тя е много скромен човек, колко пъти й казвам да поразкаже във форума с какво се занимава , защото наистина е много интересно! Нито се рекламира където и да е , нито има дори и табела над кабинета си . И като я питам "Абе , Ани, как да научат хората за теб, като никъде няма и дума за теб?" , тя отговаря - " На който му трябвам, ще ме намери "
шегаджийка.
Така че тези направления не са за подценяване, нищо че гъмжи от ментърджии.