Благодаря на всички, за времето, което отделяте да отговорите и съветите!
По отношение на прочистването - направих го! Като се бях подготвила толкова старателно реших - мечка страх мене не. Пих един хап за кръвното ( четох в книгата, че Малахов препоръчва но-шпа, ако си обезпокоен и реших, че няма да навреди много ) и после изпих зехтина с карамфил + лимон х 200 мл.
Вечерта тръгна спокойно, но към 0.30 ми се догади и повърнах
Дали заради това или заради някаква друга причина, но това беше всичко. Нищо друго не последва....
Реших да направя следващото около 27.10 - пълнолуние, но до тогава има време да помисля дали да не го отложа за Март месец.
Във връзка с въпросите, които ме вълнуваха - за два дни спрях уринотерапията - вътрешния прием, продължих с клизмите (мочегон - прав е Малахов, че това е възможно най-доброто прочистване, правя разлика понеже изпробвах различни възможности...). С тази седмица стават три поредни седмици ( както е в книгата) и приключвам. Следващото планирам също Март. Прочистването за паразити също оставих за Март - преди чернодробното, понеже искам да направя 45 дни вътрешен прием урина.
...Не съм сигурна какви са крайните ти цели, но внимавай.. при рязкото сваляне на много килограми кожата увисва.. и в зависимост от годините се прибира бавно след това.
Shangrila, най-важната цел ми е оздравяване :-) Имам гинекологична операция и проблеми с гърдите, заради високите нива на естрогена
, но от както стартирах уринотерапията съм много по-добре и съм обнадеждена. Свалянето на килограми ще са бонус
До момента (започнах на 27/9) съм -8, но аз съм с много кг над нормата поне 35
В програмата си имам още всекидневни разходки по 5-6 км. + от днес йога.
За храненето - заради уринотерапията мисля 45 дни да съм предимно суровоядец, но има 2-3 случая, в които ядох варени фасул и леща. Няма отражение ( за тези, които биха се заинтересували от метода). След този период мисля, че ще включа повече храни ( мисля си и за козе сирене и мляко също, тъй като мога да си набавям чиста храна от село
)
Кожата увисва само при неправилно провеждане на въздържане от храна. Вариациите на "неправилно" са безкрай... За 20+ години нямам случай на увисване на кожа.
Vov, можеш ли да ме насочиш къде да прочета за храненето и какви грешки да не допускам? Един от въпросите ми е как да набавям достатъчно 21 гр./на хранене протеин? Идеално е да стигна 40/30/30 баланс на всяко хранене. Заровила съм се в сайтове, чета мнения на боди-билдъри вегани, какво ли не... но имам път още да вървя
Малко дълго стана...Бъдете здрави