Добре дошла в този толкова интересен форум и от мен. След експериментът на Майкелсън и Морли преди около 130 години, физиката не е същата. Въпреки, че е интерпретиран грешно в началото, той доказа съществуването на поле, което свързва всички обекти във вселената, след това наречено "The Divine Matrix". Ерго, всички сме свързани и мислите ни имат определена честота, чрез която достигат адресата, независимо къде е той. Дънов казва ненапразно - " Ще стигнете дотам, докъдето ви стига мисълта."
Здравей, Тихия!
Много точно! Да.
За това и четох, че не е хубаво на всички да казваш, когато си болен от рак, примерно, защото в техните мисли те категоризират болестта като смърт, примерно и по този начин сигналите, които стигат до теб са лоши. Аз като мисля за майка си, я "обливам" в лилава светлина. Лилаво - здраве, баланс, сила.
Подарих и лилаво цвете също, теменужки и и казах да ги гледа по-често, да ги полива и да се грижи за тях, така както вече ще се грижи за духа и за тялото си. Сигурна съм, че и помагам с моята енергия, въпросът е дали тя ще ми/си помогне с нейната.
Преди години имах един случай, но тогава бях малка и не му обърнах особено внимание. Преподавах английски в една школа за безработни и една от жените там, ме мразеше, направо не можеше да ме понася.
Избягвах да я гледам в очите, защото усещах слабост, но го отдавах на това, че ме натоварва, както би ни натоварил всеки, който не приема и не предава и ти обявява война.
Един ден, вече не работих там, я срещнах в подлеза на Плиска. Аз излизах от него, а тя беше над мен и слизаше. Разминахме се и си срещнахме очите, без да се поздравим. След 5секунди буквално, ми се замая главата и усетих, че ще колабирам. Ако не бях седнала, щях да припадна.
Сега вече знам, че има приемник и предавател и всички сме едно цяло. Знам и за магнитното поле, с което е обгърната планетата Земя, абсолютно умишлено, за да хората да не могат да си спомнят кои всъщност са.
Под пълен контрол сме и с храната и с религията и с медията... За това всяка стъпка, извън матрицата е важна, защото се концентрира енергия и колкото повече хора успеят да излезат от този вид контрол, толкова по-концентрирана става тази енергия.
Аз излезох от религията, излезох от медията, скоро ще излеза и от храната.