Няма нищо, меси се, те за това са темите, всеки да си каже мнението.
относно твоето предположение:
Незнам, възможно е, но предполагам реномираните марки не биха си позволили лукса да пробутват такива боклуци. Аз мисля че Twinings и Lipton са уж такива марки
Nestea въобще не е чай
, това всеки го знае, естествено че е пълен с оцветители, консерванти , аспартам и т.н, но какво общо има тук Nestea ?? Това е безалкохолна напитка, която не се различава по нищо от другите като Фанта, Кола, "натурален" сок в кутийка и т.н. все един сорт боклуци
Аз постоянно пия чай в пакетчета , но предпочитам билкови, напр. обожавам Ройбос, имат един скъпичък с ванилия - невероятен!!!
не се сещам сега коя марка беше - с една негърка, но не българския (и той е хубаво качество, поне според мен) той е по-евтин, но не е с ванилия.
Сега се сещам, че преди няколко месеца имах ройбос на Lipton и ми хареса, доста хубав беше.
Въобще аз съм такъв чайо-любител и чайо-консуматор, че не ми се вярва да не различа отвратителния вкус на разтворим боклук като степчето и истинска билка...... Но пак казвам, всичко е възможно, може и да греша.
И последно - никога не бих се опитала да пробутам нещо, ако го смятам аз самата за боклук. Просто ще го изхвърля. Мислех, че това са качествени чайове и затова си позволявам да ги предложа. реших че любителите на зелен чай може би са опитвали тези марки и знаят.
Нямам нищо против да се изтрие темата, ако чайовете се смятат за недобро качество.