Здр. приятели от доста време имам храносмилателни проблеми , но от скоро започна все по често да ме наболява ниско долу в дясно като ми се отразява в десния тестис и ме притеснява да не се обажда апендикса . Бях се подобрил за период от около 2 седмици но ме хвана някакьв вирус на белия дроб и пак се вьрнах назад .. Алое вече не мога да пия тьй като и то вече ми влошава изхождането а и при последното пиене чувстах едно като охлаждане вьтре в червата . Понякога усещам и гьделичкане в областа на черния дроб . Сега включих да пия карамфил на прах , пелин не мога тьй като страдам от сухота на червата . Та ако някой има сходни на моите проблеми ще се радвам да сподели как процедира че само се вьртя тука и незнам кьде бьркам . Забравих да напиша че салатата я изхождам почти така както сьм я изял имам и липса на ензими но при последното им пиене ме заболяваха червата а аз не ям всичко . Месото много сьм го ограничил , сладко не , сутрин започвам с плод после булгур , жито , салати , домашно приготвен хляб без мая и т.н.
снимка на болката която усещам тук: http://barzaka88.snimka.bg/animals/koli.754250