Здравейте,
Искам горещо да благодаря за темата, която ми даде надежда, че мога да се преборя с артрита с други средства, без лекарства. През пролетта се разболях от артрит. Освен че е серонегативен, не можаха да определят какъв е. Засегнаха ми се китките, колената и глезените. Адски болеше. Започнах да пия препоръчаните лекарства без кой знае какъв ефект. Разрових се из нета и не видях някой да се е излекувал с лекарства и доста се изплаших. На 34 години съм и се надявам да имам още да поживея като нормален човек. От вашата тема разбрах за соколечението и го прилагам от 2 месеца. После се разтърсих за разни други методи. Минах на суровоядство, спрях млечни, месни и т.н. Вземам мсм, хлорела и се опитвам да изчистя черния дроб от изпитите лекарства. Гладувам според Пол Брег. Болките спряха, не откривам да се влияя от влошаването на времето. Но най-помага гладолечението. Знам, че артрита ми е серонегативен (тоест не е ревматоиден или болест на бехтерев) и не може да се сравнява с ревматоидния, но все пак е болезнено.
Горещо ви благодаря, че с разговора си ми помогнаха да намеря облекчение, а по-късно и да започна един нов чист живот.