Привет, Raniya, и добре дошла.
За съжаление, форумът не е в най-активната си фаза, съмишлениците се разпиляха по разни Фейсбук групички, поддадоха се на изкушения и емоции
( А има какво ново да споделят, например нашият приятел Титан наскоро приключи 3 месечен курс само на сокове! Не го знам в коя точно групичка ще разкаже за това, подканях го да го направи тук, както си му е реда
)
О да , Raniya, определено мога да се похваля , че съм намерил "
пътя за лечение " И той е ...?
Само един - "всеки да си намери пътя! "
И за лечение , и за профилактика, и за всичко. Само че, това трябва да става мъдро и аналитично, а не първосигнално и уж " по интуиция "
( Нещо явно не им работи интуицията на повечето, след като са си намерили "пътя към аптеката"
)
За т.нар. "кожни болести" сме говорили - с изключение на крастата, всичко останало не е "кожна болест" и не е проблем на кожата, а на целият организъм. Тоест - става въпрос за вътрешна патология , която в конкретният случай се изявява навън, върху кожата. ( в друг случай организмът ще избере да е "навътре" - чрез някаква друга т.нар. "вътрешна болест", за която ще ни изпратят на друг етаж в болницата , при друг "специалист"
)
И логично , правилният подход е да се търсят начини не за потискане и временно облекчаване , а за урегулиране на вътрешната среда на организма ( вкл. физиологични процеси )
Ако това се отработи успешно, - отпадат повечето от ПРЕДПОСТАВКИТЕ за всяка, вкл. и за "кожната болест".
И затова всякакъв холистичен КОМПЛЕКСЕН подход би бил подходящ и за невродермит. Дали ще се набляга на гладуване, дали на суровоядене, дали на закалителни процедури , детокс или спорт.. това всеки трябва да прецени за себе си. Колкото повече вложим - толкова повече ще получим
С хомеопатията трябва да се внимава! Имаме тема за страничните ефекти от нея, но най-важното е , че тя не ликвидирва ПРЕДПОСТАВКИТЕ за появата на болестта! Дори да се постигне външен резултат ( заради ПРИНУДИТЕЛНОТО въздействие върху "софтуера" на организма ) , с това не помагаме на болният да поеме инициативата и ОТГОВОРНОСТТА за своето здраве, което ще е закономерен резултат от привеждане на организма му в ред и в последствие - от начина му на живот.
Хомеопатията няма да му подобри оросяването, няма да му изчисти лимфната система, да му оптимизира микрофлората, да му коригира недостига на магнезий, йод, силиций и др. , да му премахне застойните процеси от заседялият начин на живот, нито пък - да му помогне в борбата срещу закисляване на вътрешната му среда.
Препаратът АСД-2 е уникален с това , че макар и "по вторият начин" , той успява да намали ПРЕДПОСТАВКИТЕ за болестта - оптимизира работата на организма като цяло! " Това се постига за сметка на ултра-комплексното му действие в много направления - и в направление нервна система ( включително вегетативна!) , и имунна система , и микрофлора, и алкално-киселинен баланс ( АСД-2 алкализира!) . Оптимизира ферментни , обменни и метаболитни процеси, увеличава доставката на кислород до клетката и тъканите, и срещу патогени, паразити, срещу свободни радикали и още , и още..
С една дума - препарат най-близко до панацеята
- Дебели хора го пият за отслабване, ( докладвали са ми за смъкнати 20 кг!) , билдъри го пият за качване на маса, бездетни го пият за зачеване ( наскоро , след 6 годишни напразни опити, една жена в провинцията най-сетне зачена след като пи АСД-2 ) , старци го приемат за борба с деменцията, условно здрави хора го пият за подмладяване.. ( руските форуми гъмжат от отзиви, мога да дам линкове)
Естествено - при всеки това ще се случи в различна степен. При някои ще е достатъчен за "излекуване", при други - няма да се окаже достатъчен, но във всички случаи ще има благотворен ефект върху целият организъм. И най-важното - няма да навреди, това е натурален препарат. Досега не съм попадал нито на един отзив за навреждан. Проучвам препарата от години.
(Във форума имам "мой човек" , редовен клиент на АСД-2 и Тодикамп. Все още не може да пребори напълно псориазиса, въпреки, че силно ге е редуцирал. Но той и не маже с АСД-3 кожата, както е по схема. Явно в неговият случай са нужни допълнителни усилия. Както каза и Елия - това са сложни заболявания, за които и Бог трябва да "даде добро" . )
Не бой се , Raniya, с натурален препарат дори да си "опитно зайче" - не е страшно
Специално по дозировката, АСД-2 е малко мистичен, има различни схеми и се препоръчва всеки сам за себе си да подбере оптималната.
За мнозина АСД-2 е "препарат без аналог в света". Мисля, че и аз съм сред тях
, особено като се има предвид, че съм представител на Тодикамп, а не на АСД
( АСД-2 почти винаги го имам в наличност - по-добрият продукт, на Армавирската Биофабрика. Внимателно , има ментета! Ако няма да взимате от мен, ще ви науча как да го познавате )
Маслото от кимион нека си върви, но и там има тънкости - не всяко едно на пазара е качествено! За всеки случай може да се включи кимион на семена в храната. Аз така правя - смилам го и го добавям в каша. ( по 1 пълна чаена лъжичка. Директно не се яде - ужасно е остро! Нищо че Виталий Островски си го пие с водичка, нека си го пие , на мен и пари да ми дават , не ща да чуя вече, още ми смъди на гърлото , преди половин година бях се пробвал