Искрена, по нищо не се различаваш от останалите юдео-християнски фанатици, които плямпат едни също лишено от всякакъв смисъл. Не само че не знаеш името на бащата на Иисус, но не знаеш на практика и кой е той
. Освен това ти си толкова фанатизирана , че не искаш да получиш никакви доказателства, които моментално ще те извадят от тази сладка ( за теб , разбира се) измама, в която си потънала. Там ти харесва, упованието на смешните фантазии ти дава блажено спокойствие. И аз не стоя в най-голямата измама, далеч съм от нея, само наблюдавам как Ви промиват 2 битовите мозъци
.
Тъй като не си разбрала значението на усмивката в книгата на Норбеков , аз ще ти я обясня. В оригинала пише така : " Представяте си нещо хубаво, което ви радва, стягате мускулния корсет( трябва да си чела за това, за да го разбереш, а ти не си) и се усмихвате широко." Идеята на това занимание е да се даде информация на всички клетки в тялото, че имаме добро настроение, тази информация обикаля всички клетки на клетъчно ниво за период около 40 секунди, чрез един кръговрат на кръвообръщението ни. И се затвърждава през целия период на упражненията, клетките захранени с тази информация просто започват да работят по-добре и това е научно доказан факт, който за твое съжаление не е написан в любимия ти комикс
.
Относно бисерите
те на практика нямат никаква стойност, така че на когото и да ги хвърлиш е все едно. Нито можеш някого да нахраниш, нито да напоиш, нито да излекуваш.
Не само ,че ще чета постовете ти , но навсякъде ще ти показвам елементарните грешки в тях
) и ще ти задавам въпроси , на които не можеш да отговориш смислено поради заблудата , в която си изпаднала