Здравейте, винаги съм се радвала на едно спокойствие и хармония тук
Преди 3 години отказах месото, защото съм против избиването,яденето на животни и всякакъв вид буби, дори и съпруга си научих да щади комарите, паяците и всичко което се сетите
От 1 година се опитвам да спортувам, но както знаете всички фитнес маняци - "смятат че са много компетентни в това че трябва да се яде месо" за да стопим мазнинките и да оформим тялото.
От 3 месеца спортувам в домашни условия, и се чувствам много добре, но съм объркана изцяло това какво да ям, пробвах да ям месо - нещо което съм протива, реших че мога да опитам, още на 3-тия ден след режима с месо се разболях, Аз за 3 години на плодове и зеленчуци и млечни продукти не се бях разболявала. И второ след цялата ми дезориентация с храната си се върнах на любимите зеленчуци и плодове.И се чувствам добре, с разликата че явно съм изтощила организма и започнах да преяждам с всичко което вида.Дълга история, и психически рухнах и физически...Вмомента гледам едно филмче за храната, и това което се случва при мен се случва с повечето хора, които ядът вредна храна!
Искам да настъпи промяна за мен самата, и днес докато си пиех кафето по ТВ даваха едно момиче което говореше за детоксикацията на тялото. Все още съм много нова в тези неща. Но наистина ми писна да се лутам, искам да се хармонизирам да излекувам тялото и себе си, да премахна тази умора, нежелание и лошите пъпки по лицето си. Не говорим за смъкване на килограми, говоря че искам да променя живота си.
Поразрових се в нета и видях книга на българска писатека
http://14dnidetoks.com/ някакви мнения?
Както и книгите на Пол и Патриша Брег. Те добър старт ли са за моето начинание?
Искам да се информирам максимално, и да започна промяната си.
Благодаря ви предварително, извинявайте ако задавам глупави и неуместни въпроси.
Ще се радвам ако ме насочите!