Здравейте,имам питане относно появила се болка във стомаха.
Проведох през декември гладо лечителен режим на плодове 800-900 , 13-14 дена за втори път ми е първият преди година две може би беше на правих 8 дена,Този вторият изкарах без проблем при захранването имах леки проблеми и то със една леща като че ли, захранването приключи към 24-25 мисля декември.По празниците не съм се отпускал със храна т.е не съм прекалявал със нищо.Сега от 4-5 дена започна да ме боли страно стомаха т.е като съм седнал сякаш се е прегънал или точно под ребрата във средата сякаш е стегнат или нещо такова не ми се яде липсва апетит,преминах на лек режим като при захранване 3-4 дена но не ми минава,ходих до хирург гледа ме на ехограф каза че стомаха бил разширен.Нямам някакви остри болки просто тъп дискомфорт като мусколна треска да го наречем ,скованост ,като е празен стомаха ми е по добре като хапна се засилва болката ,от ментов чай ме отпуска.Нещо сбърках този път навярно може и през януари да съм хапвал повече без да се усетя ,хапвах и повече чесън бях настинал но не мога да разбера от какво се получи това.На докторите като им кажа какво съм правил и се почва една....
Тука има доста съмишленици и се надявам за съвет.Редно е да спомена че режима този път започнах малко внезапно през декември без предварителна подготовка т.е от раз но по време на курса не изпитах проблем .