Здравейте на всички,
сайтчето и бадемите, които коментирате са мое производство. Постарах се да уведомя всички, които направиха ранни поръчки, че бадемите бяха доста пресни и за съхранение не бяха подходящи, а само за консумация веднага. Аз също подобни продажби не ми се нравят, но ще се изненадате, колко клиенти предпочитат и изрично искат да са точно такива. Понеже продавам бадеми онлайн от миналата година, още юни списъкът за пресни бадеми наброяваше над 70 заявки, затова "отворих" търговия по-рано. Дали ми се нрави или не, няма значение, защото клиента винаги е прав.
На другите "въпроси", че са калифорнийски, че се сушат интензивно в камери и т.н. С риск да изгубя бъдещи клиенти ще отговоря: Излагате се като пишете подобни глупости!
"zhivko" не знам с каква търговия си се занимавал "навремето", но ще цитирам сам себе си, както отговорих в тема от същия форум "замеделие май си виждал само по YouTube?". Година с година, нива с нива, сорт със сорт не си приличат, а да ги оприличаваш на орехи - крайно невярно. При нормална/сушава година, още средата/края на август сорт Нонпарел е абсолютно сух, а тази, изключително влажна година края на септември.
"ПЕТЬО" в крайна сметка харесаха ли Ви бадемите?