здравейте,
хвана ме едно вирусче, и реших че е крайно време да се взема в ръце и да се храня по-здравословно.
10.04.2015
закуска фреш от ябълки
обяд 2 банана
следобяд - портокали и банани, и промишлено количество билкови чайове през целия ден
сега е пик-а на болестта - тоест чувствам се изтощена с болки в главата - слепоочието, и може би с лека температура. пробвах няколко пъти и с мед в ноздрите.
11.04.2015
закуска фреш от морков
обяд - ябълки, банани
следобяд - фреш от ябълка, круша и мента, слънчогледови семки
вечеря - салата, отново много чайове и мед в ноздрите
състоянието ми се подобри - само ми е отпаднало.
12.04.2015 - за пръв път да не уважа великден с яйца и козунаци. закусих ябълки и банани, след това си направих салата и апетита ми взе да идва.вечерях салата домати и краставици и запечени картофи с лук
вече умората е още по малка, главоболието изчезна
13.04.2015 - закуска фреш от портокал и суров лешник 50 гр,картофена крем супа за обяд, 2 банана за следобяд,през деня пих отвара от коприва
вечерях салата от моркови и една пълнена чушка постна
от вирусчето няма и следа!
14.04.2015
закуска фреш от ябълки, обяд салата зеле и моркови ,една топка варен ориз и едно спаначено кюфте, вечеря крем супа от броколи, салата домати и краставици.
поставих си за цел да спра хляба, сладкото/тук съм тежък случай, по скоро с него убивам стреса/ и сиренето, което рядко хапвам, но по малко. чувствам се леко и приятно, което ме навежда на мисълта че може би имам някаква степен на глутенова непоносимост,или пък непоносимост към някакви съставки на хляба - набухвателите например, защото когато хапна дори и 2-3 филийки хляб на ден усещам понякога тежест и умора. А когато съм на път и нямам избор да се храня освен със закуски положението става плачевно ... преди няколко месеца се лекувах от кандида, уж след изследванията вече нямам,ще видим дали и там ще има някакво развитие.
не сам ползвала никакви лекарства през този период, пих само витамин ц и цинк, и пробиотици с витамин б