Прекрасно , Хелиос, че си се специализирал в ловене на пиявици. Лечебните им качества никой (който е наистина запознат) няма да отрече.
Само че на теб ще ти е необходим доста творчески ( и артистичен) потенциал, ако някой пацинет се сети да попита каква е гаранцията, че преди да я уловиш, тази пиявица не е смукала кръв от някоя болна овца? Или от друго болно животно.
Освен патогени, по този начин вкарваш в себе си директно и чужд генетичен материал ( на животното ,от което е смукала преди това)
За това сети ли се или забрави? Ако СТЕРИЛНОСТТА наричаш "глупости", не говори никак добре за човек като теб, надъхващ за ползите от тази методика, а премълчаващ огромният риск, който всеки разумен човек може и сам да схване ..
Медицинската пиявица затова е добра - защото е СТЕРИЛНА. А твоята - може да е , може и да не е..
руска рулетка . Но няма голям проблем, хората вече мислят "позитивно" , научиха ги да не се замислят за рисковете , а само за облагите
А по повод "буците, бабуните и подутините" по тялото - те си имат своята причина да са по тялото..
И имат какво да кажат на този, който е запознат с "малките симтоми"..
Дори да ги "неутрализираш" с пиявици, дали така премахваш и причината , която ги е породила?
Ако ще казваш, казвай за другите.., за мен лично не се бой, аз имам откъде да черпя инфо не само за пиявиците..И лесно правя разлика между "медицина" и "медицина"
. Но виждам у теб стремеж да се упростят нещата , за да се завладее пазарно дялче
Има си и познание, и специфики при лечението с пиявици.. Да, пиявицата знае къде да се захване , обаче ако си я сложиш на челото, няма да пропълзи до аналната ти област, където са точките за простатит , нали ?
ЗА всяка болежка си има местенца, където да си ги наредиш, както и методика - колко често, колко на брой, и т.н. и т.н. ..
За белезите не ти разбрах становището - има или няма ?
( внимавай какво ще отговориш, защото съм подготвил снимка с моите
)