Здравей Гери, добре дошла...
Сама ли отглеждаш суровите неща? С някаква цел ли премина на сурова храна?
Чувам, че повечето зеленчуци усилвали благоприятното действие върху хората, ако са били силно загряти за половин - една минута преди приемането им...?
Здравейте,за мен всичко започна преди 8-м години когато откриха рак на майка ми,и само след 2,5месеца почина в рьцете ми.Казах си кой е следващия,аз или сестра ми?.Няма да стане и така започна всичко ,пьрво бях на разделно хранене,после реших ,че нямам нужда от месо,после постепенно спрях и всичко млечно,и после реших ,че нямам нужда от преработена храна.и така започна всичко.А,..Вов,няма как да ядеш преработена храна и да си мислиш,че живота е на твоя страна приятелче,няма начин.няма преработена храна която да е полезна,е все пак си човек,понякога може да ти се дояде обикновен варен боб,или варени картофки,нормално е,и няма лошо,но важно е човек да знае границата ,на полезно-вредно и да знаеш кога да сложиш точка.поне с мен е така,и се гордея сьс себе си,а и се надявам и ако моята майчица ме вижда от там някаде,да се гордее с мен,аз сьм и Йога и това ми помага да сьм на вьрха на хтанителната пирамида.