Имам го от година и половина вече. закупен на изплащане за 6 месеца та ако има някакви проблеми в началото директно да си им го върна без после да си чакам парите ....
та оттогава - всяка сутрин закусваме от него
Уреда е страхотен, и съответства напълно на рекламата си и на възможностите които показват в нея!
сега за разрушаването на клетъчните стени и прочие бля бля, няма да коментирам, но смила идеално и определено това, което се поглъща под тази му форма на смути , няма как да стане да си ги хапваш поотделно.
Взех си го с допълнителна гаранция, за да се общо 4 години и да има мегдан за трошене
Проблеми имах с приставката с ножовете на 3-ия месец - почна да протича смазката и (за щастие навън, не в чашата) - смениха ми я гаранционно !
После на две от чашите (едната малка и другата голяма) се счупиха пластмасовите зъбци за закрепване към мотора, а без тях няма как да работи - смениха ми ги гаранционно , като вместо 2 ми изпратиха 3 нови чаши комплект. По принцип това не било гаранционно , но ми уважиха рекламацията !
Сутришното смути, с което закусвам се състои по принцип от следното :
накиснати във вода от предната вечер сурови бадеми, годжи-бери и чия.
към тях добавям банан за плътност на смутито, цяла ябълка със семките, но обелена без кори, замразени малини или ягоди или други горски плодове (това нарочно защото студено смутито ми е в пъти по -вкусно)
лъжица мед или кокосово масло....
Съставките винаги варират според наличните продукти.
Децата много обичат банан с мед и мляко минати през булета...
пробвах в началото и най-различни зелени смески със зеленчуци но на вкус не е моето
за разлика от сокоизтисквачки и прочие е супер лесен за почистване - само изплакване на капака с ножовете и изплакване на чашата - бързо и лесно
та с две думи - много доволен.
п.с. не съм дилър и нямам нищо общо с разпространението на уреда.