Разбира се , Венци. Разпознал си ми коментара
Миа, за мое съжаление, се оказваш в групата на тези, които неправилно са разтълкували това видео
Освен ако не съм сбъркал
)
Първосигналната реакция е такава, и точно това е търсено като ефект от "дресьорите" , както ги наричаш
( Цитатчето за дресьорите и на мен много ми допадна )
Казваш, идеята била за събуждане?
Обаче
Събуждане в грешна посока дали се брои за събуждане . ?
Във видеото нежно е пропуснато да се отбележи, че определени олигархични кръгове имат интерес
ситуацията да е ТОЧНО ТАКАВА! (Ясно е защо, защото по този начин те се обогатяват.)
Събуждането е желателно, но на практика е безпредметно по две причини :
1. Тези олигархични кръгове много умело успяват да обработят ОГРОМНАТА ЧАСТ от хората , че това , което е добро за тях,олигарсите , е добро също и за народите. Както и че друг вариант и без това - няма.
( За справка - "прозорецът на Овертон" )
Как тогава ще извадиш маймуната от клетката, след като на самата маймуна не й се излиза?
За да се осъзнае всичко това, са нужни ГЪНКИ обаче. А такива имат много малка част от хората ..Затова и НА ПРАКТИКА трудно може да се получи "критична маса."
2. Важните решения от столетия са се вземали точно по определен начин - от един малък кръг хора с огромен властови и финансов потенциал. Обикновените хора почти никога не са успявали да повлияят на тези решения. В малкото случаи, когато са успявали, се е оказвало , че им е било ПОЗВОЛЕНО да успеят
Какво успяхме да променим , ние ,осъзнатите например по отношение на
ГМО ?
Толкова протести, толкова говорене.. Резултатът- ГМО настъпва още по-масирано на европейския пазар! Особено след като подпишат сега Транстихоокеанското споразумение!
Същото важи за шистовия газ, химическите следи, бомардирането с обеднен уран, токсичните производства, ваксините ..
Какво успяхме да ограничим , да спрем ?
"Да се променим " значи.. ?
НИЕ да сме се променили..
Сякаш ние вземаме решенията..
За важните решения те никога не питат!
Нито за "бежанците" , нито за "гмо" ни питат, нито за нищо.
Болшинството от хората даже не са и чували за Трансатлантичското споразумение, а това е най-важното събитие на века!
И както е най-важно , то е забранено за обсъждане дори в парламентите на държавите!! СЕКРЕТНО Е.
Миа, добре, и аз имам илюзиите за "добрите сили, които противодействат с енергията си", обаче къде са те , след като се е стигнало до ситуацията , описана във видеото?
За кога се очаква най-сетне този "баланс" ?
Май , за когато спрем да се променяме ние и осъзнаем, че крадецът е този, който вика "дръжте крадеца!"