Уважаема , Върбинка, за мен е малко чудно , че не може да намерите зелени орехчета . Виж, черният американски орех наистина е труден за намиране, но зелените са навсякъде
Може и през юни да е готова , но аз и от миналогодишната си имам
Спиртните настойки траят много повече от сухите билки, нищо им няма и ако постоят.( Неумивакин пише конкретно за чесновата настойка, че колкото повече престоявала , толкова по-силна ставала, нови ферменти се образували )
Няма значение каква суровина се използва - дали спирт или водка или ракия. (С ракия е по-добър вкусът отколкото с етилов спирт. Обратното май е по-точно - с етилов е по-лош
)
Капсули със сигурност продават, мисля ,че в bilki.bg имаха.
Но те не са задължителни изобщо, тъкмо ще е по-горд от себе си ако се побори с вкусът на билките
А колко е висок синът? Ако е 160 см , тогава 53кг не са толкова малко. Даже въобще!
Има обаче разминаване в теориите - каква е връзката на глистите с теглото..Почти всеки би казал, че глистите водят до отслабване. Обаче има аргументи и за противното - че те изяждали полезните съставки от храната , а на "собственика си" оставали "празните" калории , от които се пълнее - ядеш повече , но непълноценна храна. Не знам, големи батаци са с тези паразити, проблемът идва оттам, че още няма надежна диагностика. Наскоро чух, че в Москва правели специален тест по капка кръв и там всички неканени гости лъсвали.Генетичен тест, улавял всякакви следи от всичко.. Но тук не съм чул за подобно.
И друго има - ако наистина се касае за глисти, след толкова години ( след като още Ванга е казала)
все щяха да се появят и други характерни симтоми. Или поне - някакви други неясни и неопределени такива.
А вие само заради Ванга ли сте се настроили на тази вълна? Едно отслабване теоретично може да се причинява от много други фактори - напр. щитовидната жлеза.
И пак да кажа - универсална "норма" за теглото няма! Виждате сами - има хора, слабовати, които цял живот си стоят с едни килограми, колкото и да се тъпчат! ( те са тип "вата") и други , които уж нищо не ядат , а всичко им се лепи.( те са тип "кафа" ) Е, може ли двата типа да имат един и същ еталон за тегло? Абсурд! Това е една от нелепостите на официалната медицина. Всичко е въпрос на метаболизъм. За една и съща височина (180 например) и при еднакво меню! един мъж ако е чиста вата , то и 65 кила може да са му норма. Но ако е чиста кафа, тогава и 95 не са много! И не значи , че е болен. Дори цял живот да са яли абсолютно еднаква храна и да са имали абсолютно еднакъв начин на живот - кафата ще тежи значително повече. ( това е отклонение от темата, но се надявам да ви бъде полезно)