При наличието на Тодикамп и АСД-2 , да се взимат антибиотици , си е направо жива излагация
Има вече голяма практика и сериозни успехи, особено при ректалното им въвеждане. Че даже и брезовият катран вършел чудеса, имам отзив за доста оригинална методика - сяда се с голо дупе на кофа , на чието дъно е запален такъв катран и пушекът прониквал където трябва и след няколко процедури - чудо
Гладуване - добре казано , но с няколко дни глад простатит не се лекува.
А и нищо не пречи ако ще се гладува, да се вкарат успоредно гореизброените препарати.
Антибиотиците въобще не проникват в жлезата и това лекарите го знаят добре. Даже по едно време тук във Варна бяха въвели в употреба поредното си безумие - да бучат жлезата и да инжектирват антибиотика диектно вътре в нея
( това е в клиника "Айладънови" д-р Айладънов , ходил съм лично при него още навремето да ми хвали новата си методика
Не знам как е сега , може и да са се свестили
Още тогава бях споделил ужаса си пред "моя" тогавашен уролог- Вежен Иванов , той почна да се кръсти по време на разказа
)
Огризко , ти правилно се включваш ( и виждам, че напредваш
) , но в случая уж нали нямало бактерии ( или пък - да има , ама да не са ги нацелили
, значи става въпрос за небактериален процес. За който обаче предписват антибактериални препарати!( антибиотици)
В някои случаи може и сам да отшуми простатита , но това може да се явява хронифициране - нямаш оплаквания , но като отидеш на уролог и ти провери жлезата - работата не е добре
И е характерен даже по-скоро за млади хора - дори 25 годишни.
Причините - върви ги търси..
, уж здрави като бикове , пък с простатит.
Пък най-накрая - може и въобще да не е простатит, както на-често се случва с повечето диагнози
Тук във форума толкова често се е оказвало , че в крайна сметка не е било такова, каквото се е смятало първоначално .