Хашимото лекува ли се с гладуване? Или пък - суровоядство?
Цитат на: Kalia в 31-01-2014, 16:00:18Хашимото лекува ли се с гладуване? Или пък - суровоядство? Да, мисля, че хипофункция на щ.ж. според степента и със суровоядство би трябвало да може да се излекува, но за Хашимото не съм убедена - то е по-упорито, макар че със сигурност антителата падат - за Хашимото по-сигурен е гладът май май... Но да се изкаже някой по-медицински експертен защо, как, какво и защо...
Цитат на: kiti13 в 31-01-2014, 19:45:22Цитат на: Kalia в 31-01-2014, 16:00:18Хашимото лекува ли се с гладуване? Или пък - суровоядство? Да, мисля, че хипофункция на щ.ж. според степента и със суровоядство би трябвало да може да се излекува, но за Хашимото не съм убедена - то е по-упорито, макар че със сигурност антителата падат - за Хашимото по-сигурен е гладът май май... Но да се изкаже някой по-медицински експертен защо, как, какво и защо...Здравейте,Виждам, че темата е стара, но правя опит да я "кача" нагоре, тъй като и аз се интересувам как стоят нещата с Хашимотото и алтернативните методи за неговото лечение (ако има такива, разбира се). Ще съм благодарен хора, които имат опит в тази сфера да го споделят. Може ли автоимунното заболяване да се спре с гладолечение или по друг начин, с изключение на "химиите", които предписват лекарите, разбира се...