Здравейте,
Не съм влизала във форума от години и ето ме сега тук. За съжаление няма с какво да Ви се похваля. Станала съм 90кг, о-ужас, не приличам на нищо, не влизам в дрехите си, не се поглеждам в огледалата, извъртам глава. Положението отвътре е същото, отчаяна съм, измарям се бързо, срамувам се. Хубавото е, че знам как съм стигнала дотук: с огромни плашещи количества храна, без спорт. Не съм била на воден пост от години. Ето, че сега ще направя един такъв с цел отчистване на всичко, което си причиних, връщане на моята си същност, красива визия.
Страхувам се от много неща.
Страхувам се от демоните, които сама отгледах в себе си.
Време е за лов!
Днес беше последния ми ден от ядене на боклуци. Къде я събрах цялата тази храна не знам! Ние сме това, което ядем, факт. В момента съм грозна и дебела.
Ще направя 17 дена на глад, до края на месеца, с начало утрешния ден.
В това време ще пия само вода и един специален чай, микс от билки. Без мед и подсладители. Нещо като отвара в студените дни, да ме сгрява, а и да действа диуретично.
След малко ще си купя пакет английска сол, който ще изпия преди лягане. Стомахът ми е препълнен в момента. С този дневник ще следя движението на килограмите, настроението, усещанията, сънищата. Идеалното ми тегло е 65кг. Тоооолкова се отдалечих от него. Трябва да намеря пътя отново.
Хубава вечер.