Здравейте на всички! Случайно попаднах на този форум, и много се радвам, сякаш тук има точно тази информация, от която имам нужда и искам да знам... Значи на кратко, готвач съм по професия, и както се сещате не ям хич здравословно, обичам да пия и доста глупости съм правил, да не влизам в подробности.. Преди години ми откриха подагра, спрях се малко с пиенето и безразборното хранене, но за кратко.. От една седмица насам имам горчив вкус в устата, засилено главоболие и от няколко дни, което по принцип ми е хронично, не знам внушавам ли си но имам и тежест и леки болки в областа на черния дроб. Всъщност поради тази причина открих и този форум
Ходих при личния лекар, изписа ми разни лекарства, но като цяло въобще нямам доверие по лекари и не ми се занимава да ходя по болници...
Искам да почна да се храня здравословно, алкохола искам да го спра, защото знам че всичо това ме убива. Роди ми се детенце преди 5 месеца и искам да живея и да му се радвам и да го възпитам правилно..
Четох за пречистването на черния дроб, и видях снимките с ужасните зелени нещица
. Представям си на какво прилича дробчето ми а може би и не мога да си го представя. Искам да направя пречистването, но ме е страх да пристъпя към него директно.. Молбата ми е да ми дадете съвет от къде да почна и да ме посъветвате след колко време да пристъпя към пречистването
Благодаря на всички отзовали се, поздрави Владо!
Извинявам се ако темата не е за правилния раздел и ако е така моля да буде преместена!