Както един съфорумец каза, четенето на форуми и прилагането директно на съвети е опасна работа...аз имам такъв лош опит с пречистването на Лидия Ковачева чрез цитруси - уж много четох, много мнения видях и накрая пак оплесках нещата..за това да споделя, че досега не съм гладувала и бих подходила към това изклююючииително внимателно, едва ли би станало за месец..
относно сладкото, може би ще трябва и аз да отворя едно мое дневниче тук, но имам доста истории за разказване по този въпрос...именно по време на ПМС, изпитвам вълчи глад за сладко и кафе - просто неудържим...
Аз също не консумирам "лъскави опаковки", готови консерви и всякакви такива купешки храни;
Не ям пържено;
Не ям месо, млечни ям рядко и основно кисело домашно мляко, сирене, което също гледам да е собствено производство и много рядко кашкавал;
Сладко...какво да ви кажа, бях го ограничила до минимум - сега пак се надига в мен една вълна, която много трудно спирам;
избягвам тестените и глутеносъдържащите изделия, но си хапвам по малко ръжено-пшеничен хляб, много рядко и ограничено;
Не съм суровоядец..колкото и да хапвам по много салати, плодове и т.н., обичам и супи и готвени неща
Все си мисля, че ключът от палатката се крие в повишаването на нивата на естроген и умението да ги контролираме...т.е. гладуването би свършило работа, но определени храни преди настъпването на въпростия ПМС също биха свършили работа...така си мисля аз