Не видях да има подобна тема досега тук, та затова ми хрумна...
Чудя се, някой чувал ли е, знае ли нещо, има ли преки наблюдения върху този човек и продуктите му? За съвсем непросветените - Никола Мангалджиев е магистър билкар-фармацефт, прави хранителни добавки изцяло на растителна основа, като главна част от тях заема билката rhodiola rosea (наричат я още златен корен, българския женшен и т.н.). Ако сте виждали, преди време Азис рекламираше едно "Златно чудо" - уж за отслабване
. В действителност беше за цялостно вътрешно пречистване. Мангалджиев има тинктури за всичко - от антистресови, през такива за всякакви болести и оплаквания, до пречистващи организма. Само че направи реклама именно на това "Чудо", понеже е достатъчно съобразителен да знае какво ще се пласира най-добре в страна, където първо място сред заглавията на книги заема "Как да отслабнем завинаги" на Дюкян
.
По мое лично мнение продуктите са доста добри. Вкъщи ги ползваме от години и са ни излекували от разни, макар и несериозни работи (за които обаче нищо друго не помагаше). А най съм доволна от мазилата му - "Болколек"-ът (за болки в мускулите, ставите, травми, рани и т.н. - обикновено с екстракт от здравец и пак неизменната родиола) ми оправя всякакви травми за 1-2 вечери! А с кремовете за лице от еделвайс съм карала на морето при 30 и косур градуса с часове, без да изгоря
. Изобщо - адски доволна съм
.
Относно цените - за българските стандарти сигурно са скъпи, но все пак са доста по-евтини от разните му там лекарства и при всички случаи ползите са повече (или че не вредят поне е сигурно поне 300%!), така че според мен си струва...
Но, стига толкова с рекламата
. Интересно ми е вие какво мислите - някой ако има лични наблюдения, моля да сподели
.