Бях "заточен" известно време при тъщата на гости, и понеже не хващаше други програми, и гледаше редовно "Перла", гледах около 10-тина епизода, и много ми харесаха, защото любовта между главните персонажи беше добре представена. Това добре, но останалото не ми хареса - прекалено подробните персонажи, прекалено дразнещите персонажи - все пак ги има прекалено много и в действителността, няма защо да се тормозя с тях и от екрана, нали?
А иначе не гледах около 8 години телевизия, едвам от 2 години взех да гледам, но гледам главно "стойностни" сериали, като "Д-р Хаус", "Свръхестествено" (за него просто нямам думи колко ме кефи), "Двама мъже и половина" (този като цяло не е чак толкова велик, но на моменти има страхотни комични попадения), и други.
А иначе наистина някои от рекламите наистина са си чист психически тормоз, докато други - примерно рекламата за шуменското - дето било българската социална мрежа - си е наистина изпипана, но все пак като ти я пуснат 5 пъти за 2 часа, вече почваш да ги благославяш...