Ох, добре ме стреснахте... Ама по-добре да съм на щрек.
И аз мисля по тази схема за деца да започна.
http://radionic.hit.bg/thecure.htmlВсе пак, може ли да ме ориентирате каква може да е нежеланата реакция в организма и колко време след приема да я очаквам? Мисълта ми е, от днес ли да я почна или утре сутрин преди ясла, където няма да са ми под контрол нещата
Иначе в намалени дози, алкохола не е чак толкова много. Надявам се да не и се отрази. А и нали е само за 6-7 дни...
Медикаментите, освен че са силни и натоварващи черния дроб, имали още една опасност. Тъй като се предполага, че ще изтребят всичките гадинки, които не са в червата за да излезнат, ще започнат да се разлагат в тъканите и. От което от една страна ще предизвикат силна алергична реакция, а от друга отделените метаболити ще започната да интоксикират организма.
Евентуално и ефекта от тройчатката очаквам да се окаже същия, но се надявам да е малко по-щадяща.
lilka, благодаря за идеите!
В петък и забърках една купичка смляно тиквено семе с мед. Сложих и малко мед от глухарчета, че беше по течен от пчелния... То си е вкусно, но не успя да го изяде всичкото, хем сладко, хем гъсто... Накрая и го разредих с малко мляко. Изяде повече от половината, но се задави и го повърна
После почти на сила и набутах в устата останалата част, защото вече и беше крайно неприятна... След клизмата нищо не видях да изплува. Но все пак нейните гадинки се предполага, че са по дробчетата.