Опааааааааа..... сега ми стана ясно, много съм прост
Изобщо не сте ме разбрали за какво става на въпрос
Ами..... нямам предвид тия мазнини, т.е. дебелина. За това съм напълно съгласен, че суровоядството и т.н. ще помогне. Имам предвид едни топченца къде са ми изникнали по ръцете и краката, не знам точно как им викат.. мисля, че са мастни образования. Като ходих при личния лекар да го питам за това, каза ми, че нямало проблем с тях... били доброкачествени и нищо да не съм ги правел, щото се бях зачудил дали трябва да си направя операция. Може би се водят доброкачествени туморчета, нямам си идея. То ако бях много наясно, нямаше да досаждам тук, ами вече щях да се лекувам. Дано да сте успели да ме разберете този път за какво говоря. Жената къде се опита да ми помогне в началото си е била напълно права значи, с тия моите обяснения.... само глупости дрънкам и не казвам почти нищо
Мисля, че бях чел или някъде сред прочистващите програми... или в някой коментар след някоя статия... за нещо, което има ефект точно върху тези топченца/мастни образования/туморчета, които изникват из тялото и ...доколкото разбрах, може да изчезнат. Честно казано, сега много ме е яд - тогава още трябваше да си го отделя някъде, обаче нали точно тогава се зарибих по сайта и четох много работи ..и реших да оставя за после ужким и ето.... сега нищо не можах да намеря и затова реших да питам, щото това все някой от вас ще да го е писал там дето съм го гледал, или поне ще знае повече
Иначе да... имам нужда и малко от отслабване и сега ужким искам да ям повече месо и по-малко плодове и зеленчуци. Като цяло съм на 23 години 178 см 88 кг, което ако бяха мускули щеше да е добре.. ама не е
Предполагам, че само увеличаването на плодовете и зеленчуците ще ми помогне да отслабна.... но тази тема ми е доста по-ясна, докато конкретно за тия топчета вече нещата стоят иначе - т.е. не ми е ясно какво точно мога да направя, за да ги махна... ама прочистваща програма някаква или нещо, че с операция хич не искам и ме е страх нещо... може да изглеждам малко разпилян.. ама така е из главата ми, съжалявам